Rundar av med en dag i Köpenhamn 👌

(null)
Kom fram vid 02.00 natten till igår! T sov sedan ett par timmar men S var vaken. Sedan tog det nog en halvtimme att komma på plats. Fick den sista platsen på Citycamp i Köpenhamn. Killen som mötte oss vid grinden blev lite bekymrad när han såg vår stora bil. Det var verkligen en ren förvaringsplats där alla husbilar stod tätt, tätt parkerade. Glömde tyvärr att fota under parkeringsprocessen men det handlade om centimetrar på sidorna. Killen (som för övrigt själv bodde i en husvagn på platsen) hjälpte till som tur var. Såg att tanten i grannbilen stod inne hos sig och övervakade nervöst! Det blev en sen kväll med andra ord! 
(null)

(null)Några bilar hade åkt när vi vaknade men ni kan ändå se mysfaktorn 👆! Frukost och sedan cyklade vi upp på stan, ca 6 km! J och T tog elscootern!
(null)
Vi startade upp med något att dricka på Ströget! Härligt väder!!
(null)

(null)

(null)
Sedan blev det en shoppingrunda. Mest för S del igen! Jag hade kunnat handla en hel del men har inte riktigt ro för det när barnen är med!
(null)

(null)
Sen lunch på ett litet ställe som inte såg mycket ut för världen. Vi orkade helt enkelt inte gå runt och leta men det visade sig vara riktigt bra!
(null)
Eftermiddagen och kvällen spenderades på Tivoli. Vad mysigt det är där!! Mycket bättre än Grönalund eller Liseberg. Och många bra restauranger!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Varken J eller jag gillar läskiga karuseller. Inte S heller men T drog med honom på några!
(null)
😃! Vi kunde passa på att relaxa lite!
(null)
Men vad pengar det går sådana här kvällar! 😅
Sedan hemåt igen genom kvällen!
(null)
Nu är vi snart i Helsingör för att ta båten hem till Sverige igen efter tre veckor och en dag på vägarna! (532 mil..)

Väl hemma ska vi summera denna resa och om husbil är något för oss eller om det blir försäljning! Högst oklart trots en toppenresa! 😘