Rundar av med en dag i Köpenhamn 👌

(null)
Kom fram vid 02.00 natten till igĂ„r! T sov sedan ett par timmar men S var vaken. Sedan tog det nog en halvtimme att komma pĂ„ plats. Fick den sista platsen pĂ„ Citycamp i Köpenhamn. Killen som mötte oss vid grinden blev lite bekymrad nĂ€r han sĂ„g vĂ„r stora bil. Det var verkligen en ren förvaringsplats dĂ€r alla husbilar stod tĂ€tt, tĂ€tt parkerade. Glömde tyvĂ€rr att fota under parkeringsprocessen men det handlade om centimetrar pĂ„ sidorna. Killen (som för övrigt sjĂ€lv bodde i en husvagn pĂ„ platsen) hjĂ€lpte till som tur var. SĂ„g att tanten i grannbilen stod inne hos sig och övervakade nervöst! Det blev en sen kvĂ€ll med andra ord! 
(null)

(null)NĂ„gra bilar hade Ă„kt nĂ€r vi vaknade men ni kan Ă€ndĂ„ se mysfaktorn 👆! Frukost och sedan cyklade vi upp pĂ„ stan, ca 6 km! J och T tog elscootern!
(null)
Vi startade upp med nÄgot att dricka pÄ Ströget! HÀrligt vÀder!!
(null)

(null)

(null)
Sedan blev det en shoppingrunda. Mest för S del igen! Jag hade kunnat handla en hel del men har inte riktigt ro för det nÀr barnen Àr med!
(null)

(null)
Sen lunch pÄ ett litet stÀlle som inte sÄg mycket ut för vÀrlden. Vi orkade helt enkelt inte gÄ runt och leta men det visade sig vara riktigt bra!
(null)
Eftermiddagen och kvÀllen spenderades pÄ Tivoli. Vad mysigt det Àr dÀr!! Mycket bÀttre Àn Grönalund eller Liseberg. Och mÄnga bra restauranger!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Varken J eller jag gillar lÀskiga karuseller. Inte S heller men T drog med honom pÄ nÄgra!
(null)
😃! Vi kunde passa pĂ„ att relaxa lite!
(null)
Men vad pengar det gĂ„r sĂ„dana hĂ€r kvĂ€llar! 😅
Sedan hemÄt igen genom kvÀllen!
(null)
Nu Ă€r vi snart i Helsingör för att ta bĂ„ten hem till Sverige igen efter tre veckor och en dag pĂ„ vĂ€garna! (532 mil..)

VĂ€l hemma ska vi summera denna resa och om husbil Ă€r nĂ„got för oss eller om det blir försĂ€ljning! Högst oklart trots en toppenresa! 😘




Kommentera inlÀgget hÀr: